Ofte stillede spørgsmål om MAXI

1. Hvilket materiale er MAXI-posen fremstillet i?

MAXI-posen er fremstillet af plastik. En særlig sammensætning polyethylen-typer gør, at posen er stærk og vandtæt og kan bære tungt køkkenaffald modsat discount-poserne.

2. Hvilke skraldespande og affaldsbeholdere passer MAXI poserne til – udover MAXI?

15 liter(38x50 cm) MAXI poser passer også til gammeldags trådstativer, og 30 liter(38x76cm) MAXI poser passer til mange pedalspande, hvor de er særdeles populære. Begge størrelser MAXI poser passer til standard nedfaldsskakte.

3. Hvordan sikrer MAXI-poseholderen et lugtfrit køkken?

MAXI-poseholderen lukker sig automatisk, når du lukker køkkenlågen. Den funktion sikrer, at dårlig lugt fra skraldespanden ikke breder sig til køkkenet og resten af huset.

4. Er der garanti på dele til MAXI-poseholderen?

Ja, der er 5 års garanti på MAXI-poseholderen. I de fleste tilfælde holder poseholderen i langt mere end 5 år; nogle kunder har efterhånden haft en MAXI-poseholder i 15-20 år. Skulle en af delene til poseholderen gå i stykker inden for de første 5 år, sender vi naturligvis en ny del, som du nemt selv kan udskifte.

5. Hvilke betalingsmuligheder tilbyder Maxi.dk?

Du kan betale med VISA eller Dankort eller via bankoverførsel. Læg det ønskede produkt i kurven og fortsæt til checkout, hvor du kan vælge den ønskede betalingsløsning.

6. Hvor lang tid tager det at få leveret MAXI-poseholderen og MAXI-poserne?

Varer ekspederes 1-3 dage efter modtagelse af betaling med Post Danmark som brev

7. Hvor produceres MAXI-poseholderen og MAXI-poserne?

Både MAXI-poseholderen og MAXI-poserne er produceret i Danmark. Produktionen i Danmark gør det nemt for os at kvalitetssikre produkterne.

8. Hvor kan jeg købe nye MAXI-poser?

Du kan købe nye MAXI-poser hos følgende forhandlere:

COOP, Kvickly, Superbrugsen, Daglibrugsen, Irma samt Menu, Spar, Min Købmand, Let-Køb, Linds

9. Hvem står bag MAXI?

MAXI SYSTEMET er siden 1972 udviklet af Paul Plum og har været solgt gennem hans firma Maxidan ApS, 2930 Klampenborg indtil sommeren 2016, hvor et samarbejde om produktion og salg er truffet med med Dansk Poly Fabrik A/S, 4622 Havdrup.