Prisvindende og intelligent opbevaring af køkkenaffald

Poseholderen MAXI blev udtænkt og patenteret af Paul Ejler Plum i 1976, fordi han så et behov for en skraldeløsning, der fjernede affaldslugten i de danske køkkener. Især MAXIs evne til at fjerne lugtgener i køkkenet og dens kapacitet til større mængder skrald med 30 liters-poser har gjort MAXI populær i de danske husstande.

STÆRKE KVALITETSPOSER SIKRER EN REN AFFALDSLØSNING

De tilhørende Maxi-poser er blandt de stærkeste på markedet til almindelige husstande. Poserne fra Maxi består af en særlig sammensætning af plastiktyper, så posen kan bære en tung mængde af skrald uden, at der går hul på den. Især 30 liters-poserne er populære, fordi der er dobbelt så meget plads i posen sammenlignet med de almindelige standardstørrelser.

MAXI ER EN ERGONOMISK AFFALDSLØSNING TIL KØKKENET

En MAXI poseholder sidder højt oppe på køkkenlågen, hvilket er godt for din ryg. Du skal ikke bøje dig forover, når du hælder affald i posen, og du får derfor en korrekt arbejdsstilling. Den korte vej fra køkkenvasken til affaldsposen minimerer desuden spild af affald undervejs.

KØB EN MAXI POSEHOLDER PÅ VORES WEBSHOP

Bestil en MAXI poseholder eller poser på vores webshop, og få dine varer leveret på din adresse om få dage. Vi tilbyder altid 5 års garanti på vores MAXI poseholdere. Det er også muligt at købe MAXI poserne i dagligvarebutikker over hele Danmark. Du finder poserne i MENY, Dagli’Brugsen, Irma, Kvickly, SPAR, SuperBrugsen og Løvbjerg.

FÅ FLERE INFORMATIONER OM MAXI

Vil du gerne vide mere om MAXI produkterne, så kontakt os på telefon 46 18 55 66 eller send en mail til dapofa@dapofa.dk. Vores medarbejdere står klar til at tage imod din henvendelse og besvare eventuelle spørgsmål. Vil du gerne have assistance til dit køb via vores webshop, så er vores medarbejdere også gerne behjælpelige med det.